Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: Contestatie FLORYY

Contestatie FLORYY acum 3 săptămâni 2 zile #1

 • floryotto
 • Avatarul lui floryotto
 • Deconectat
 • Master
 • Posts: 131
 • Thank you received: 10
Motivul- se interpreteaza ca am bagat bosi EU. [ dar cel care m-a parat , credeti, nu aceiasi treaba putea sa faca??? uni cred ca daca zice la un GM ceva, asa si este. Mie imi pare fff rau ca avem asemenea GM , GA,ADM ]. am fost banat pe mai multe conturi, la care nu sunt dovezi conform regulamentului, poza sau filmare, cine are asa ceva sa o puna ca dovada, nu ma deranjaza. Dar nu EXISTAAAAA, alo Stafu, pricepeti ?
Alt motiv de banare ca strig la GM - Stafu sa isi ia MILOGI acasasa ii creasca mari , am dreptul sa zic ce vreau atata timp cit nu am jignit, Staf- vedeti dreptul la libera exprimaredin, drepturile omului . Milog vedeti in dex daca e cumva o jignire ??? Voi Stafu asa i-ati invatat, imi pare tareeee rau. (dami numai mie, ca mi se cuvine, dar ceilalti de ce nu le-ar trebuiii. ??? Dai ceva , administrator trebuie sa dai pt TOATA lumea, CORECT ???)
exemplu vreau o piatra sa o faca un GM +6 asta nu se poate. pai ce tre sa fac... ia ghici, nu am de cine asculta pe jocul asta cu favoritisme. pe mine nu ma comanda nimeni si aplic metodele simple.
Toros,am o rugaminte cauta Staf BUNICEL. A doua rugaminte verifica ce face ceilalti din Staf , unele conturi nu sunt pe lista. Si cea mai importanta rugaminte trimitemi datele tale de contact, pt a lua legatura cu Protectia consumatorului ca am fost inselat la serviciile oferite, eventual si la tribunal,sa stie si alti pt ce sunt prostiti,furati, inselati,mintiti tot timpul. ma voi adresa si celor care administreaza netul sa va verifice pe la banci si cum ati prostit lumea sa doneze, ca apoi sa le dati voi banare permanen, dar cine va credeti Dumnezeu ? Sa verifice listele de banati care sau adunat de atitia ani. fi sigur ca vor gasi abuzurile voastre si sa te vad cum platesti netu si curentul la acestia, ca nu sunteti in stare sa faceti iteme personalivate, Sv sa nu mai il foloseasca doar cunoscuti tai la care le faci favoruri, sa nu mai intre hakeri la citeva luni de zile sa sparga conturi . ma poti contacta pe adresa mayl, si mai bine pe nr de telefon, care il am de 12 ani trecut pe contu meu? pt ce ceri tu telefoanele ?? ia sa ma interesez eu ? ai transmis cumva date personale ?? Astept un pas inainte din partea ta. De nu fac eu cumva sa aflu cu cine tre sa iau legatura.
Nu am de ce sa va multumecs deocamdata....
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Contestatie FLORYY acum 3 săptămâni 1 zi #2

 • Achre...
 • Avatarul lui Achre...
 • Deconectat
 • Senior Member
 • Posts: 57
 • Thank you received: 101
:lol: :lol: :lol:

Sa-ti amintesc.
1 - www.metin2tim.ro/index.php/forum/arhiva-...matie-respect-fllory
2 - www.metin2tim.ro/index.php/forum/arhiva-...ie-fllory-si-respect

Nu ca nu esti tu FLORYY in perete cu ReSpEct cu dragonul,nu nu,nu vedem noi bine.O sa caut si printurile de la general,din templu unde esti pe warul tau de 90,si celelalte cand stai acolo la ora rr-ului cu conturi de lv 20,presupun ca il asteptai sa il poti bate,pe cont de lv 20.
Ultima editare: acum 3 săptămâni 1 zi by Achre....
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Moke, Amaterasu
Time to create page: 0.185 seconds