Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: CONTESTATIE!

CONTESTATIE! acum 1 săptămână 1 zi #1

 • Timy
 • Avatarul lui Timy
 • Deconectat
 • Perfect Master
 • Posts: 537
 • Thank you received: 46
Buna seara,vreau sa contest reclamatia facuta playerului Syracuse,ea face full-uri cu hack iar raspunsul lui ebysu este acela de ''fara sanctiune'' .
Din ce tin eu minte eu am fost sanctionat cand am folosit acelasi program ca si ea (by oteb) si Ebysu cred ca stie deja ce si cum functioneaza acel program. video-ul www.metin2tim.ro/index.php/forum/arhiva-...-reclamatie-syracuse pe langa asta nu au fost sanctionate persoanele care au intervenit in reclamatie fara a fi acuzat/a.

P.s.Il rog pe Fenyx sa raspunda la aceasta contestatie.Multumesc.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

CONTESTATIE! acum 1 săptămână 1 zi #2

 • Grey
 • Avatarul lui Grey
 • Deconectat
 • Grand Master
 • Sanja Sv1
 • Posts: 444
 • Thank you received: 504
Timy a scris:
Buna seara,vreau sa contest reclamatia facuta playerului Syracuse,ea face full-uri cu hack iar raspunsul lui ebysu este acela de ''fara sanctiune'' .
Din ce tin eu minte eu am fost sanctionat cand am folosit acelasi program ca si ea (by oteb) si Ebysu cred ca stie deja ce si cum functioneaza acel program. video-ul www.metin2tim.ro/index.php/forum/arhiva-...-reclamatie-syracuse pe langa asta nu au fost sanctionate persoanele care au intervenit in reclamatie fara a fi acuzat/a.

P.s.Il rog pe Fenyx sa raspunda la aceasta contestatie.Multumesc.
:side:
Contesta și banul pe care trebuia sa-l iei doar ca ai fost iertat. Contesta și faptul ca nu ai stat banat duna ce te-ai auto postat.
Ești un pusti frustrat .
Tu ești atât de prost încât o ții pe a ta și în propria ta filmare se vede clar cum NU deschide cadouri ci LĂZI OBERORK. Cu acel hack de care spui tu ESTE IMPOSIBIL SA IEI LĂZI OBERORK ȘI SA DESCHIZI .
Prostu pământului care ești dai pe dinafara de prostie și obsesie. Sa testeze chiar fenyx acele dropuri si o sa-ți spună el ce deschidea ea ca tu ești mult prea prost și frustrat de ajungi sa postezi orice. Eu sunt curios cine te-o mai lasă să faci lagul zilnic din map2 cu full-urile tale nu deschizând lăzi OBERORK cum a făcut ea.
Poți sa plângi în continuare a un copil mic de sancțiuni și pulă mea, E UN JOC!!!! NU MAI FI ASA OBSEDAT sau măcar reclama ceva existent nu ceva INEXISTENT. Ai în reclamatia ta dovada mea ca NU ai fost sanctionat ca te-ai auto postat nu a contestat nimeni ceva clar și te-ai bucurat în continuare de cont și tu vii sa reclama ceva ce nu exista? Ma idiotule tu ti-ai văzut filmarea ma? Spune-mi de când pica arc caisa lama magnetica din cadouri și repet e filmarea TA nu al ei,te-ai uitat peste el? Ai plâns ca un copil mic ca nu te-a vrut ebysu moderator pai tu când nu știi nici măcar CU O FILMARE ÎN FATA ce pica din cadou și ce din OBERORK nu ma mir ca nu te agreează nici naiba,copil frustrat și foarte prost.
un lucru am sa-ti spun:
metin2tim.ro/index.php/forum/arhiva-recl...ie-alesia-aka-begios !!! :sick: :sick: :sick:
Iar aici reclamatia TA :
metin2tim.ro/index.php/forum/arhiva-recl...14963-reclamatie-dlm :sick: :sick: :sick:
Al 4-lea print!
Te-am salutat
Este deranjant cum încerci sa-i creezi o imagine falsa și încețoșata când o cunosc foarte bine și chiar pot pretinde ca este una dintre cele mai cinstite persoane dintre multi și vine un idiot ca tine care nu știe ce și din ce lăzi pica sa-și verse saliva plângând pe forum pizda de om.
Ebysu frecventeaza serverul,stie ce si cum stau lucrurile,in reclamatia aia facuta tie arata de mine mai sus da, a gresit,nu intelegem nici noi de ce a fost aceasta ,, greseala " pana la urma era clar ce e in printul ala,insa in reclamatia ei nu a gresit cu nimic,cu absolut nimic, esti un copil frustrat si la cat de obsedat esti incep sa cred ca ai si probleme mintale,grave.
Ultima editare: acum 1 săptămână 1 zi by Grey.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Ezeisa, lavinia 26

CONTESTATIE! acum 1 săptămână 1 zi #3

 • Ezeisa
 • Avatarul lui Ezeisa
 • Deconectat
 • New Member
 • Not everyone you lose is a loss. :')
 • Posts: 20
 • Thank you received: 29
Contestațiile se depun în momentul în care considerăm că am fost nedreptățiți, NU atunci când nu ne convine nouă ce sancțiune a primit cel pe care l-am reclamat, deci îmi confirmi faptul că ești o persoană disimulantă, care atunci când nu își poate confrunta direct adversarul, apelează la tot felul de tertipuri pentru a-l elimina. Un alt aspect pe care l-ai menționat, reclamațiile la adresa jucătorilor nu se compară, fiecare caz este tratat individual în funcție de regulament, fără asocierea cu alte situații, moderatorașul cel viteaz.


Să înteleg că în perspectiva ta, Ebysu ar fi trebuit să acorde o sancțiune pentru o faptă inexistentă, doar pentru că așa îți dorești tu, fiindcă toți trebuie să ne supunem semizeității begios (Cu literă mică, am spus în reclamație de ce.). Mi se pare strigător la cer curajul tău, mai întâi ai acuzat un membru STAFF de abuz (a se verifica propria ta contestație de acum ceva timp), iar prin contestația aceasta, dai de înțeles că nu își merită funcția, doar pentru că nu ești de acord cu răspunsul său. Cu alte cuvinte, pe serverul ăsta, după căpuțul tău..tu tai, tu spânzuri. Până și [SGA]Torros ți-a atras atenția în urmă cu ceva timp să îți temperezi comportamentul atât față de jucători, cât și față de STAFF, pentru că nu ești îndreptățit să tragi pe absolut nimeni la răspundere, dar tu ești begios, și îți place să te joci cu focul, subminându-i astfel chiar și autoritatea administratorului.

La reclamația ta ai menționat cultura generală, dar nu am mai răspuns, pentru că spre deosebire de tine, nu agreez circul. Cultura generală înseamnă să știi între ce ani s-au purtat războaiele mondiale, despre regimurile totalitare, când a intrat România în UE și care au fost condițiile, despre faptul că cel mai adânc loc din lume este Groapa Marianelor și nu mi-ar ajunge jumătate de viață, pentru a-ți exemplifica ce semnifică clișeica replică: "cultură generală". Dar sunt dispusă să înțeleg faptul că pentru tine expresia asta a căpătat o altă însemnătate, atunci când petreci prea mult timp pe joc, virtualul ia locul realului, e mai important să știi că tigris are respawn de 10 minute, decât să știi în ce condiții a murit Mihai Eminescu, nu? De fapt și de drept, tu confunzi și dropul lăzilor obeork cu cel al cadourilor, dar tu știi mai bine ce te recomandă pentru funcția de moderator. Știu, probabil te-am pierdut de mult, de-aia și suntem unde suntem, ca și popor, oamenii sunt limitați, inculți, caracterizați de o infatuare nejustificată, răi, nu se preocupă de propria bunăstare, ci să îi tragă în jos pe ceilalți.

Probabil nu ai putut dormi de grijă din cauza faptului că nici eu și nici Sanja nu am fost sancționați, că doar era reclamația ta și tu consideri că meriți tot. Ei bine, atunci când primești ceva, chiar și înțelegere, clemență din partea STAFF-ului, ar trebui să conștientizezi că nu ți se cuvine pe veci și să îți vezi de lungul nasului, pentru că nu ești ușă de biserică și faptele tale au demonstrat asta de-a lungul timpului. Ar trebui să ții cont de faptul că nimeni nu este intangibil, nici măcar tu.

Încercarea ta de a mă pune într-o lumină proastă, mă amuză, pentru că nu spui nimic despre mine, proiectezi părerea ta despre tine, propriile frustrări asupra celor din jur, așa se manifestă complexul de inferioritate despre care vorbeam, îți recomand să mergi la un psiholog, fără cea mai mică urmă de ironie. E trist că trăiești așa. Eu știu cine sunt, nu am nevoie să îmi fie validate faptele și caracterul în cadrul unui joc, a se distinge: J-O-C, carențele tale dpdv comportamental, psihologic..nu mă privesc și am rugămintea să nu le mai manifestezi asupra mea.

Nu aș vrea să te judec, nici nu vreau să mă iau de alte aspecte, dar o cauți atât de tare, Majestatea Ta, considerând că tot ce zici tu e bun, iar noi, restul, suntem cei care greșesc, dar să știi un lucru, îndrăzneala prostului nu trezește admirație, zise Marin Voiculescu. (Caută, nu mă aștept să știi cine e sau ce a scris.)

Succes și încearcă să îți canalizezi energia în altă parte, liniștea ta sufletească nu ar trebui să se rezume la banarea mea și a celor care te bat pe joc, crede-mă! :)
Ultima editare: acum 1 săptămână 1 zi by Ezeisa.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Grey

CONTESTATIE! acum 1 săptămână 1 zi #4

 • XLD
 • Avatarul lui XLD
 • Deconectat
 • Grand Master
 • Posts: 292
 • Thank you received: 157
Dacă este așa , ia uitate câte postări au mai fost făcute cu aceea jucărie și nu le-a făcut nimic , ai uitat ce a zis torros , parca , puteți folosi acel ...nu știu cum ii spune , pt ca nu este injectat , dar cu condiția de a nu face lag in mapa sa deranjeze playeri .
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Ezeisa, Grey, Scandall
Time to create page: 0.197 seconds