Imi place Metin2Tim, deoarece:
1. Este un server foarte complex, chiar daca putini observa asta. Este un server care a depasit cu mult norma de viata a majoritatea serverelor romanesti. Este un server perfect din punct de vedere functional.
2. Echipa Metin2Tim este una foarte matura, foarte inteligenta si este bine pregatita pentru a rezolva orice problema, indiferent de dificultatea ei.
3. Evenimentele desfasurate aici au un caracter unic, iar, premiile sunt pe masura, acest lucru stimuland jucatorii.
4. Playerii dau dovada de loialitate, devotament, dorinta de a juca aici. Altfel, majoritatea renuntau, dar, uita-te la noi, dupa 7 ani ne regasim tot aici. Singurul lucru este ca mai trebuie ca ei, playerii, sa lucreze la mici aspecte legate de comportamentul lor pentru a fi o comunitate mai unita si mai frumoasa si pentru a avea parte de un joc frumos.
5. Istoria acestui server este una foarte vasta, putini o cunosc, multi poate urmeaza sa o cunoasca, cine stie ?
6. Majoritatea celor care au fost si a celor care au ramas pe acest server, sunt oameni care stiu ce vor de la un server, oameni muncitori, pot spune chiar perfectionisti, dar, mai presus de atat, sunt niste playeri exceptionali, care, sunt mai mult ca sigur ca sunt la un nivel superior fata de restul playerilor care nu au jucat pe acest server. Si daca ar fi, prin absurd vorbind, sa-i prezint/sustin la un eveniment "Global/International", mi-as sustine echipa fara probleme si le-as oferi increderea necesara.
7. In ciuda tuturor intamplarilor petrecute pe acest server, sustin ideea ca acest server este unul facut pentru jucatori, nu pentru alte chestii. Este un server care accepta si sustine/promoveaza ideea unui jucator, este un server care promoveaza perfectiunea, lucrul fix, lucrul frumos.
Daca vom ramane la acest nivel, nu se stie, daca vom creste, la fel, nu se stie. Ideea e ca trebuie sa ne respectam, ajutam si sa sustinem atat playerii cat si staff-ul acestui server, deoarece, toti suntem aici, unii pentru altii. Suntem ca o masina formata din 2 piese, iar aceasta masina nu merge daca piesele nu se potrivesc. Noi ne dam silinta si ne-am dat-o intotdeauna pentru a rezolva problemele. De-abia astept sa citesc si ideile playerilor. Vreau sa vad viziunea tuturor in legatura cu server-ul Metin2TIM.
Va multumim ! Va multumim ca ne sunteti alaturi si cu bune, cu rele, ne sustineti si ramaneti langa noi !