Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: [Discuție] 7 motive pentru care ne place Metin2Tim

[Discuție] 7 motive pentru care ne place Metin2Tim acum 1 an 8 luni #1

 • [ADM]Ayumi
 • Avatarul lui [ADM]Ayumi
 • Deconectat
 • Administrator
 • Retired.
 • Posts: 6632
 • Thank you received: 4164
Propun un exercițiu de originalitate și sinceritate: 7 motive pentru care ne place Metin2Tim, în ordinea preferințelor, începând de la 1. Puteți să scrieți orice chestie amuzantă care vă trece prin minte, pentru că aici e vorba despre voi și despre felul în care vă simțiți în comunitate.
La sfârșit le vom selecta pe cele mai bune și le vom folosi pentru promovarea serverului. ;)

Atenție!
Se vor nota doar aspectele pozitive, pentru că "ne place".
Nu sunt permise criticile, ironiile, apropourile deranjante la adresa playerilor sau a staffului, precum și alte aspecte negative ce pot duce la degradarea imaginii comunității.
Rămâne valabil codul de conduită, precum și sancțiunile aplicate pentru încălcarea acestuia.


PS: Pare un lucru mărunt și neînsemnat, dar ajută foarte mult să răspundeți. :)
Mulțumesc!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: lavinia 26, Arysa, [MOD]Mohr

[Discuție] 7 motive pentru care ne place Metin2Tim acum 1 an 8 luni #2

 • Timy
 • Avatarul lui Timy
 • Deconectat
 • Grand Master
 • Posts: 436
 • Thank you received: 63
1.E un server clasic,ceea ce mie imi place foarte mult.

2.E un metin cu nivel mediu Pvm cat si pvp.

3.Se gasesc upp-uri in shop(perle,pergamente,scoici,etc) unde pe alte sv trb sa farmezi pt ele

4.Se pot face full-uri deschizand cadouri violet astfel rezistand cat mai mult la crescut si in lupta cu playerii.

5.Iar un lucru care imi place este CTC(catacombele) te ajuta sa-ti faci armele si armurile beta,evitand donarea de pe site.

6.Se fac evente care iti pune mintea la contributie(Ex:hide and seek,intrebari cultura generala etc)

7.Dupa o perioada de timp stabilita de Staff se organizeaza turneul PVP unde playerii isi testeaza abilitatile in lupta corp la corp,luptand pentru armura de rege si multe alte premii.
Ultima editare: acum 1 an 8 luni by Timy. Motiv: Completare
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: [ADM]Ayumi, Mayra, lavinia 26, [MOD]Mohr, [MOD]Guren

[Discuție] 7 motive pentru care ne place Metin2Tim acum 1 an 8 luni #3

 • [MOD]Guren
 • Avatarul lui [MOD]Guren
 • Deconectat
 • Moderator
 • Posts: 744
 • Thank you received: 148
1. Îmi place Metin2Tim, deoarece este server-ul pe care majoritatea am copilărit, inclusiv eu. Și în ciuda trecerii timpului, chiar dacă ne-am maturizat ( 7 ani, totuși este o perioadă semnificativă) mulți dintre noi am rămas. De aceea sunt de părere, ca noi, “veteranii”, să ne îndreptăm direcția către promovarea server-ului, astfel încât să dăm o șansă unei noi generații de jucători să guste ceea ce înseamnă un adevărat server clasic.
2. Îmi place Metin2Tim, pentru că este un server de durată, stabil. Mai presus de asta, este printre puținele servere care și-au pastrat clasicismul. Pentru că trebuie să “muncești” ca să ajungi printre cei buni; pentru că nu este unul dintre acele servere în care bați din palme și obții tot ceea ce vrei.
3. Îmi place Metin2Tim, deoarece odată cu trecerea timpului, majoritatea jucătorilor au ajuns să se cunoască între ei, astfel devenind un fel de „familie virtuală”; unele bresle fiind formate dintre niște jucători foarte uniți.
4. Îmi place Metin2Tim, pentru că aici am legat prietenii frumoase, care încă continuă, unele chiar și în viața reală. Am cunoscut oameni de calitate, cu simțul umorului, de la care cu siguranță am avut de învățat câte ceva.
5. Îmi place Metin2Tim, pentru că este o comunitate prietenoasă, putând purta o conversație cu membrii din staff ca de la egal la egal, în limita bunului simț, fără a fi privit de sus. Dacă ai o atitudine potrivită, cu siguranță te vor ajuta în rezolvarea diverselor probleme.
6. Îmi place Metin2Tim, pentru că sunt event-uri unice și plăcute. Misiunea Biologului, în care ai de muncit ( deși, poți procura materialele din timp), dar premiul este în concordanță cu efortul depus. Road of Hell, Turneul Breslelor etc., în care este pus în evidență spiritul de echipă. Concursul de Screenshot-uri și ShowTime, fiind testate abilitățile artistice ale jucătorilor, cât și creativitatea. OX-ul și întrebările aproape zilnice de cultură generală pentru a vă testa cunoștințele și a afla lucruri noi și interesante. Turneul PVP, individual, pentru a demonstra că ești cel mai bun. Puzzle-uri, Guess Who și multe altele!
7. Îmi place Metin2Tim, pentru că în ciuda coborâșurilor, scandalurilor, au rămas jucători dornici să schimbe aceste aspecte. Pentru că în pofida acestora, unii dintre noi am rămas uniți și probabil vom rămâne uniți pâna la închiderea server-ului, ceea ce sperăm să nu fie prea curând.
Cum spunea și un jucător, Respect celor ce sunt aici de când comunitatea asta era pe "val", şi au rămas din speranţa ca lucrurile se vor remedia.

Poate că nu am înșirat toate motivele fără a fi puțin subiectivă sau a mă lungi, nici nu puteam să fac altfel dupa 7 ani petrecuți pe server. Dar sper că am făcut o imagine clară în ceea ce privește de ce îmi place mie Metin2Tim.

Vă invităm și pe voi să faceți la fel, măcar în acest topic să vedeți partea plină a paharului, fără nicio tentativă de scandal sau de denigrare a server-ului.

Mulțumesc celor care și-au făcut timp să ne împărtășească motivele pentru care le place Metin2Tim. Vă urez o săptămână productivă!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: [ADM]Ayumi, Biersack, Timy, Robert``, Mayra, Lyteeee, lavinia 26, Arysa, [MOD]Mohr

[Discuție] 7 motive pentru care ne place Metin2Tim acum 1 an 8 luni #4

 • [MOD]Mohr
 • Avatarul lui [MOD]Mohr
 • Deconectat
 • Moderator
 • Inteligenţa găseşte căi de a învinge forţa brută.
 • Posts: 164
 • Thank you received: 77
Imi place Metin2Tim, deoarece:
1. Este un server foarte complex, chiar daca putini observa asta. Este un server care a depasit cu mult norma de viata a majoritatea serverelor romanesti. Este un server perfect din punct de vedere functional.
2. Echipa Metin2Tim este una foarte matura, foarte inteligenta si este bine pregatita pentru a rezolva orice problema, indiferent de dificultatea ei.
3. Evenimentele desfasurate aici au un caracter unic, iar, premiile sunt pe masura, acest lucru stimuland jucatorii.
4. Playerii dau dovada de loialitate, devotament, dorinta de a juca aici. Altfel, majoritatea renuntau, dar, uita-te la noi, dupa 7 ani ne regasim tot aici. Singurul lucru este ca mai trebuie ca ei, playerii, sa lucreze la mici aspecte legate de comportamentul lor pentru a fi o comunitate mai unita si mai frumoasa si pentru a avea parte de un joc frumos.
5. Istoria acestui server este una foarte vasta, putini o cunosc, multi poate urmeaza sa o cunoasca, cine stie ?
6. Majoritatea celor care au fost si a celor care au ramas pe acest server, sunt oameni care stiu ce vor de la un server, oameni muncitori, pot spune chiar perfectionisti, dar, mai presus de atat, sunt niste playeri exceptionali, care, sunt mai mult ca sigur ca sunt la un nivel superior fata de restul playerilor care nu au jucat pe acest server. Si daca ar fi, prin absurd vorbind, sa-i prezint/sustin la un eveniment "Global/International", mi-as sustine echipa fara probleme si le-as oferi increderea necesara.
7. In ciuda tuturor intamplarilor petrecute pe acest server, sustin ideea ca acest server este unul facut pentru jucatori, nu pentru alte chestii. Este un server care accepta si sustine/promoveaza ideea unui jucator, este un server care promoveaza perfectiunea, lucrul fix, lucrul frumos.

Daca vom ramane la acest nivel, nu se stie, daca vom creste, la fel, nu se stie. Ideea e ca trebuie sa ne respectam, ajutam si sa sustinem atat playerii cat si staff-ul acestui server, deoarece, toti suntem aici, unii pentru altii. Suntem ca o masina formata din 2 piese, iar aceasta masina nu merge daca piesele nu se potrivesc. Noi ne dam silinta si ne-am dat-o intotdeauna pentru a rezolva problemele. De-abia astept sa citesc si ideile playerilor. Vreau sa vad viziunea tuturor in legatura cu server-ul Metin2TIM.
Va multumim ! Va multumim ca ne sunteti alaturi si cu bune, cu rele, ne sustineti si ramaneti langa noi !
Omul înţelept nu-şi calculează şansele. El îşi fixează ţelul şi apoi îl atinge.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: [ADM]Ayumi, Timy, Mayra, lavinia 26, Arysa, [MOD]Guren

[Discuție] 7 motive pentru care ne place Metin2Tim acum 1 an 8 luni #5

 • Timy
 • Avatarul lui Timy
 • Deconectat
 • Grand Master
 • Posts: 436
 • Thank you received: 63
Aceasta comunitate va ramane in picioare cum a ramas si pana acum,chiar daca au fost mici probleme la sv playerii nu au renuntat cu speranta ca se vor remedia acele mici dificultati.Ca prin urmare acest server e foarte ok din punctul meu de vedere,am adus playeri pe sv chiar daca majritatea playerilor nu ma plac.Acum ca problemele sunt rezolvate nu ramane decat sa se populeze si mai mult fata de cum este in momentul actual si incet incet cu ajutorul playerilor cat si a staffului vom incerca sa facem acest sv cat mai dorit atat cat si de playerii vechi cat si cei ce vor mai venii si numarul playerilor nou veniti e in crestere considerabil :).Eu am facut public si pe alte retele de socializare acest server si multi mi-au spus ca daca nu vedea postarea mea nu stia ca exista aacest sv.In concluzie fac apel si la restul colegilor mei sa mai dea cate un share pe fb pentru a face cat mai cunoscut sv-ul nostru de metin si sa incercam sa ii ajutam cum spunea si [MOD]Guren ca fiecare avem cate un item uitat prin dep si putem ajuta si noi cu cate putin si credeti-ma eu am dat cate ceva unor playeri si erau foarte incantati de ajutorul primit.Sper ca si altii pot face acelasi lucru.O zi buna tuturor :)

P.S. Va pupa BEGIOS.
Ultima editare: acum 1 an 8 luni by Timy. Motiv: Completare
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: lavinia 26

[Discuție] 7 motive pentru care ne place Metin2Tim acum 1 an 8 luni #6

 • Justina.
 • Avatarul lui Justina.
 • Deconectat
 • Grand Master
 • SEFA
 • Posts: 449
 • Thank you received: 631
Îmi place Metin2Tim, deoarece:

1. De când este server-ul și până acum, rivalitatea dintre playeri nu a dispărut. Datorită acestei rivalități serverul încă trăiește.

2. Îmi place Metin2Tim pentru că este un server clasic, ăsta este încă un motiv care mă atrage să joc pe această comunitate.(Ar mai trebui îmbunătățit cu câteva mici chestii, deoarece unii playeri nu au vârsta pe care o avem noi ăștia mai vechi, nu mai au răbdarea necesară pe care am avut-o noi. Metin2 nu mai este ce a fost odată. Ca să-i atragem nu ar strica mici implementări/schimbări).

3. Îmi place Metin2Tim pentru că staff-ul este cel mai serios staff pe care l-am văzut și mă bucur că încă se mentine.

4. Îmi place Metin2Tim pentru că în ultimul timp staff-ul încearcă să readucă server-ul la viață. Dar încet-încet, noi playerii, împreună cu staff-ul putem rezolva această problemă, doar dacă vrem. Dacă între noi există înțelegere, totul este simplu.

5. Îmi place Metin2Tim pentru că nu este un server foarte usor, este un server la care trebuie sa muncești pentru a fi printre cei mai buni.

6. Îmi place Metin2Tim pentru că, datorită anilor, numărul de playeri a scăzut, iar acest server încă este in top.

7. Îmi place Metin2Tim pentru ceea ce a fost și este. Acest server m-a atras timp de 7 ani si vă multumesc.
Vă doresc o zi bună!
Ultima editare: acum 1 an 8 luni by Justina..
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: epice12, Timy, Nr1, [MOD]Guren, Amarys

[Discuție] 7 motive pentru care ne place Metin2Tim acum 1 an 8 luni #7

 • Kyros
 • Avatarul lui Kyros
 • Deconectat
 • Grand Master
 • Posts: 428
 • Thank you received: 394
Only god can judge me.
Ultima editare: acum 1 an 8 luni by [MOD]Guren.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: epice12
Time to create page: 0.210 seconds