Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: [Discuție] Metin2Tim ce a fost și ce a ajuns

[Discuție] Metin2Tim ce a fost și ce a ajuns acum 11 luni 3 săptămâni #1

 • Ravi
 • Avatarul lui Ravi
 • Deconectat
 • Master
 • Posts: 160
 • Thank you received: 7
Voiam sa mai intru sa vad si cum mai e Metin2tim dar a ramas doar o umbra cu modatii cu iteme perfecte fara placere de joc doar injuraturi jigniri
amenintari comert....Servarul a cazut nu mult foarte mult ...pentru Domnule Torros ati avut langa dumneavoasta niste oamenii mai putin potriviti pentru functiile pe care le au avut pe acest servar nu dau nume ca nu e frumos ..Cand am ranuntat la joc acum 5 ani si 2 luni de zile avant in spate de cand sa redeschis sv am zis ca poate e mai bine asa ....Din cauza Unor Blaturi pentru Niste kinguri am ales sa ma joc si sa imi retrag toti prieteni dupa acest joc ..turneul acesta www.metin2tim.ro/index.php/forum/evenime...rneu-pvp-server-1-29 in care uni jucatori erau indreptati sa castige kinguri /monezi am zis ca poate e mai bine asa Moderatorul mi-a fost scos nu am stiut motivul nici pana in ziua de astazi itemele dupe conturi au disparut nici asta nu am stiut am incercat sa iau legatura nu saputut ...asta e diferenta inainte cand se lua donatia dela un gm erau 5 On acum nu am mai vazut 3 on poate 3sunt toti ...un costum o freza o armura ceva nimic nu vad nimic doar stacnare
AM AICI O POZA DE ACUM imgur.com/a/NBOVHlE

CATI MAI JOACA DIN FOSTI JUCATORI MAXIM 3


Aici o devarata comunitate nu ce exista acum !!!


Ultima editare: acum 11 luni 3 săptămâni by [ADM]Ayumi. Motiv: titlul
Subiectul a fost încuiat.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: DaRck1SuRa0

[Discuție] Metin2Tim ce a fost și ce a ajuns acum 11 luni 2 săptămâni #2

 • [MOD]Guren
 • Avatarul lui [MOD]Guren
 • Deconectat
 • Moderator
 • Posts: 744
 • Thank you received: 149
Bună!
Da, sunt de acord că Metin2Tim nu mai este ce a fost înainte. Nimic nu poate rămâne la același nivel: ori avansează, ori regresează. De-a lungul timpului, schimbările care au avut loc nu au fost îndeajuns pentru a-i ține în loc pe majoritatea dintre noi din mai multe motive. Schimbările s-au făcut prea rar, prea târziu, insuficiente pentru a-i putea reîntoarce din drum pe cei care au părăsit comunitatea din cauza faptului ca aceste schimbări nu au avut loc la timpul potrivit. Multe dintre schimbări nu au fost substanțiale, punându-se amprenta pe ceea ce nu conta la fel de mult în loc de a se concentra pe ceea ce era nevoie cu adevărat.
Nu m-aș lega de faptul că nu sunt jucători noi, deoarece Metin2Tim face parte dintr-o generație diferită. Au apărut jocuri mai moderne, și este normal să nu se mai opteze pentru Metin2 ca și în trecut. Cei care au rămas, au investit timp și bani, au legat prietenii, și le este greu să dea cu piciorul.
Cât despre insultele dintre jucători...În general oamenii din comunitățile jocurilor video tind să fie destul de agresivi. Dacă ai auzit de controversa Gamergate de acum câțiva ani, știi despre ce vorbesc. Bineînțeles, nu spun acum că este cazul să fim violenți și agresivi, dar este tipul de mediu unde lucrurile devin mai aprinse din când în când.
De asemenea, cred că numărul GM-ilor este potrivit în raport cu numărul de playeri. Ceea ce nu este potrivit, e numărul de parlamentari din România. :lol:
Mă rog, în opinia mea, principala problemă este că majoritatea dintre noi nu am înțeles ce înseamnă noțiunea de ''comunitate'' și ceea ce presupune aceasta. Îi aud pe toți spunând că STAFF-ul nu se ocupă îndeajuns, că nu își dă interesul, dar adevărul este că și voi ar trebui să contribuiți la asta. Nu cred că unui jucător nou i-ar plăcea să acceseze forum-ul și să vadă un conflict constant între STAFF și playeri, dar și cum jucătorii se înjură între ei, de multe ori ajungându-se la amenințări în viața reală.
Sfatul meu ar fi ca STAFF-ul să se gândeasca la modalități sau evenimente prin care să interacționeze cu jucătorii, astfel ajungându-se la un numitor comun și la un plan sistematic de a schimba cât de puțin în bine ceea ce încă se poate schimba. Ar fi foarte ok dacă s-ar pregăti o serie de întrebări, tip interviu, (ex: un formular Google) pentru a afla ce nu îi mulțumeste la ora actuală pe jucători, ceea ce ar schimba etc. Ar trebui să se exploreze mult mai mult noțiunea de ''comunitate''.
Eu nu mai am timp să mă joc, am o relație stabilă, sunt implicată în diverse proiecte de voluntariat, muncesc pentru viitorul meu, însă sunt activă câteva minute pe zi pe forum, ceea ce cred că este de ajuns pentru a răspunde la propuneri, dacă apar, iar eu îmi voi organiza programul pentru a mă ocupa de ele.
O să închei prin a vă ura sărbatori fericite, alături de cei dragi. Mai puneți telefonul pe mod avion..și bucurați-vă de viață.
Subiectul a fost încuiat.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: epice12, Sahinn, DaRck1SuRa0, Timy, Horus1, Lyte°, lavinia 26

[Discuție] Metin2Tim ce a fost și ce a ajuns acum 11 luni 2 săptămâni #3

 • Timy
 • Avatarul lui Timy
 • Deconectat
 • Grand Master
 • Posts: 437
 • Thank you received: 58
Buna,Guren.Intr-un fel iti dau dreptate iar in altul nu.Motivul pt care nu-ti dau dreptate este din cauza unei singure probleme.Relatia STAFF-JUCATOR.Atata timp cat Ebysu nu este in stare sa asculte uneori si parerea unui jucator atunci cand acel player incearca sa faca o sugestie cu referire la JOC.In ceea ce priveste donatul,eu personal am bagat destui bani in jocul asta si tin sa cred ca-mi pare rau si-n ziua de azi pt donatiile facute deoarece Domnul Ebysu Nu tine cont de un regulament inainte sa baneze pe cineva,nu sta sa discute cand acel jucator ii prezinta o dovada ca el este nedreptatit,doar banam si aia e.De aceea multi jucatori nu buni ci foarte buni si vechi au hotarat sa paraseasca aceasta comunitate.Desi mie personal imi pare rau pentru acest sv ca nu s-a putut mentine la acel nivel in care a fost odinioara.As sugera ca uneori sa se mai tina cont si de parerile noastre ca pana la urma noi jucatorii facem ca aceasta comunitate sa ramana inca in picioare si datorita donatiilor noastre.Daca domnul Torros nu-si poate face putin timp si pentru noi incet incet vor disparea si mai multi jucatori....


Sarbatori fericite tuturor,va doresc un an nou cat mai placut si sa speram ca in noul an vom fi mai buni cu totii. Begios.
Ultima editare: acum 11 luni 2 săptămâni by Timy. Motiv: Completare
Subiectul a fost încuiat.

[Discuție] Metin2Tim ce a fost și ce a ajuns acum 11 luni 2 săptămâni #4

 • Special
 • Avatarul lui Special
 • Deconectat
 • Master
 • Sp3c1aLH1t sv.2
 • Posts: 236
 • Thank you received: 104
Eu am zis ca daca iau eu king-ul, serverul se va duce de rapa. Au trecut 4 ani de atunci...

Semnatura de ©PedroProductions!
Subiectul a fost încuiat.

[Discuție] Metin2Tim ce a fost și ce a ajuns acum 8 luni 4 săptămâni #5

 • Ebysu
 • Avatarul lui Ebysu
 • Deconectat
 • Perfect Master
 • Soldier´s Life
 • Posts: 820
 • Thank you received: 569
"Buna,Guren.Intr-un fel iti dau dreptate iar in altul nu.Motivul pt care nu-ti dau dreptate este din cauza unei singure probleme.Relatia STAFF-JUCATOR.Atata timp cat Ebysu nu este in stare sa asculte uneori si parerea unui jucator atunci cand acel player incearca sa faca o sugestie cu referire la JOC.In ceea ce priveste donatul,eu personal am bagat destui bani in jocul asta si tin sa cred ca-mi pare rau si-n ziua de azi pt donatiile facute deoarece Domnul Ebysu Nu tine cont de un regulament inainte sa baneze pe cineva,nu sta sa discute cand acel jucator ii prezinta o dovada ca el este nedreptatit,doar banam si aia e.De aceea multi jucatori nu buni ci foarte buni si vechi au hotarat sa paraseasca aceasta comunitate.Desi mie personal imi pare rau pentru acest sv ca nu s-a putut mentine la acel nivel in care a fost odinioara.As sugera ca uneori sa se mai tina cont si de parerile noastre ca pana la urma noi jucatorii facem ca aceasta comunitate sa ramana inca in picioare si datorita donatiilor noastre.Daca domnul Torros nu-si poate face putin timp si pentru noi incet incet vor disparea si mai multi jucatori...."

Relatia Staff-jucator - adica un player vrea ceva, noi cei din staff trebuie sa facem ca el

"In ceea ce priveste donatul,eu personal am bagat destui bani in jocul asta si tin sa cred ca-mi pare rau si-n ziua de azi pt donatiile facute deoarece Domnul Ebysu Nu tine cont de un regulament inainte sa baneze pe cineva,nu sta sa discute cand acel jucator ii prezinta o dovada ca el este nedreptatit,doar banam si aia e" - mai pe scurt:
1.Iti pare rau ca ai cumparat credite pentru avantajul tau
2.Esti nedreptatit mereu cand esti postat, apoi sanctionat
3.Banez dupa bunul plac? (conform regulamentului +adaugarile aduse)
4. Daca esti reclamat si te sanctionez, trebuie sa iti cer aprobarea inaintea de a te sanctiona????

Discutie inchisa!!!

Subiectul a fost încuiat.
Time to create page: 0.197 seconds