Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: Regulament Turneu PVP

Regulament Turneu PVP acum 2 ani 6 luni #1

  • Ebysu
  • Avatarul lui Ebysu
  • Deconectat
  • Perfect Master
  • Soldier´s Life
  • Posts: 820
  • Thank you received: 569
Datorită numeroaselor discuţii din ultima perioadă iscate la acest eveniment s-au luat următoarele hotărâri :
• La ora desfăşurării Turneului PVP toţi participanţii sunt traşi într-o locaţie aleasă prealabil de către membrii STAFF. Aceştia sunt verificaţi temeinic de către noi în legătură cu posibile iteme interzise.
ATENŢIE : În inventar vă sunt permise doar itemele necesare pentru turneu !! Nimic altceva, să nu apară discuţii ulterioare pe această temă ! Vă rugăm să nu aveţi în inventar altceva în afară de seturile de duel. Fără licori (doar cele necesare pentru duel, ex licori verzi), fulluri, elixire, boabe zen, sticla cunoaşterii ş.a.m.d. Nu uitaţi ! Sunteţi verificaţi !
*** Berea este din nou permisă !
• Duelurile nu se vor mai desfaşura în arenă ca şi până acum ! Deci fără spectatori exteriori. Luptele vor avea loc de faţă cu toţi membrii STAFF prezenţi şi ceilalţi participanţi ! Cu această ocazie se elimină limita de timp impusă de arenă, deci cine ajunge primul la 3, câştigă duelul. Nu mai există nici problema des întâlnită ’’x trage de timp’’.
* Lupta începe la START-ul unui membru STAFF după ce ambii concurenţi au anunţat că sunt pregătiţi.
* Nu sunt acceptate alte comentarii în afară de răspunsul la întrebările unui GM şi în eventuala situaţie menţionată mai jos.
* O dată cu începerea duelului, nu aveţi dreptul să schimbaţi tipul de armă ! Acest lucru duce la descalificare !

• În timpul desfăşurării Turneului PVP, cei care aveţi nuntă nu aveţi voie să o folosiţi. Deci vă rugăm să vă anunţaţi partenerul! Dacă acesta apare în timpul desfăşurării turneului, atrage dupa sine descalificarea participantului şi posibila banare a celor 2.
• Nu aveţi voie cu GRUPĂ! Membrii STAFF vor verifica pe tot parcursul desfăşurării Turneului acest aspect! Grupa duce la descalificare!
• Cel mai important punct pe care vă rog să-l citiţi şi trataţi cu cea mai mare seriozitate!! Dacă în timpul duelului unul dintre participanţi observă ceva, sau consideră că adversarul foloseşte ceva interzis, anunţă un membru STAFF prin simpla formulare ’’STOP, ARE HACK’’ Din acest moment duelul este întrerupt şi cel care a acuzat are la dispoziţie 10 minute să demonstreze prin video-uri şi print-uri cele acuzate ! De asemenea, cel acuzat are la dispoziţie tot 10 minute să demonstreze (OBLIGATORIU) ca cel care l-a acuzat minte/s-a înşelat.
• Vă atenţionăm să filmaţi doar de când începe lupta propriu zisă pentru a scurta durata video-ului şi a vă încadra în cele 10 minute pe care le aveţi la dispoziţie pentru încărcarea acestuia pe youtube!
*** Toate dovezile ajung pe mail la membrii STAFF prezenţi la turneu.

ATENŢIE !!!
* Doar cei care se duelează au dreptul să acuze oponentul, comentariile exterioare nu sunt acceptate ! Ceilalţi participanţi nu au dreptul să aducă alte comentarii suplimentare pe chat sau să încurce desfăşurarea duelurilor ! Acest fapt poate duce la descalificare !!!
* Dacă în cele 10 minute puse la dispoziţie de către STAFF, cel care a acuzat nu aduce dovada a ceea ce susţine, este descalificat şi sancţionat cu ban de la 50 de zile, la PERMANENT ! Deci nu ne acuzăm adversarul doar de dragul de o face sau pentru simplul fapt că nu ne place faptul că suntem învinşi.
* De asemenea, dacă cel acuzat nu aduce dovezi împotriva acuzaţiilor asupra sa în cele 10 minute, este descalificat şi sancţionat cu ban de la 50 de zile, la PERMANENT !
* Din momentul în care unul dintre cei 2 scrie pe chat STOP ARE HACK, niciunul dintre cei doi nu are dreptul de a da log out sau de a părasii locul duelului. Cel care va face ceva de genul vom considera din start că a folosit un program interzis si este descalificat şi sancţionat cu ban de la 50 de zile la PERMANENT!!
* Nu acceptăm scuze de genul : Am net-ul slab, m-a scos ş.a.m.d.

Din momentul terminării duelului, niciunul dintre concurenţi nu mai are dreptul să îşi acuze adversarul ! Nici în joc, nici pe forum !!
* Orice acuzaţie adusă după terminarea duelului este sancţionată cu ban pe forum şi/sau în joc aceasta fiind considerată o bătaie de joc adusă atât STAFF-ului cât şi celuilalt concurent. Aveţi la dispoziţie 3 runde în care să semnalaţi ceva, dar numai în cazul în care aveţi dovezi concrete!!
* Dacă se vor face acuzaţii de pe conturi mici sau pe forum, responsabilul este căutat după IP, iar dacă se descoperă că acesta a fost unul dintre participanţii la turneu, este sancţionat cu BAN IP!
* De asemenea, cei care vin cu completări în bătaie de joc : Am avut hack şi nu m-ai văzut, haha, te-am făcut.... sau cine ştie ce idei vă mai vin, este sancţionat cu ban permanent !


Sunt posibile eventuale modificări ale regulamentului ! Acestea vor fi anunţate!

Subiectul a fost încuiat.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: FirstKing, Odisey
Time to create page: 0.183 seconds