Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: [Event]Road of Hell #3

[Event]Road of Hell #3 acum 1 an 11 luni #1

  • Ebysu
  • Avatarul lui Ebysu
  • Deconectat
  • Perfect Master
  • Soldier´s Life
  • Posts: 820
  • Thank you received: 569
Bine ați venit la a 3-a editie a evenimentului #Road of Hell, un eveniment nou menit să alunge din monotonie și care sperăm să aibe succes. Acest eveniment presupune eficacitatea voastră în ceea ce privește munca în echipă.

Scurtă descriere: Cu mii de ani în urmă, conducătorul lumii întunecate atacă unul dintre cele mai puternice imperii, Imperiul de Fildeș. Destul de puternic pentru a provoca tsunami și a nivela munții fără niciun efort, instaurează haosul și măcelărește o mulțime de oameni, până când liderul Imperiului de Fildeș își sacrifică propria viață și desparte imperiul în 3 regate pentru a-l sigila în Turnul celor căzuți în Abis. Cu toate astea, pe zi ce trece, sigiliul cedează și se pare că Lucifer devine din ce în ce mai puternic. Cele 3 regate trebuie să se reunească într-o ultimă bătălie pentru a-i slăbi puterile, la fel cum au făcut și atunci pentru a-l sigila.

Evenimentul se va desfășura în două etape:
Prima etapă: Formarea echipelor. Vă veți forma echipe de câte minim 3 persoane participante, fiecare echipă trebuie să aiba un lider. Voi vă stabiliți echipele, membrii echipelor pot avea orice regat, orice rasă, orice nivel ( atât timp cât vă înțelegeți) . Toate echipele vor parcurge DT-ul ( Cine a uitat, sau nu știe cum să facă DT avem pregătit un GHID). Lada dropata de Îngerul cu Coasă va fi dată liderului echipei.

Etapa a doua: Liderul echipei alături de membrii ei vor merge în Țara de Foc, lângă teleporter. Odată ajunși, liderul echipei va preda lada GM-ului prezent, iar în funcție de timpul parcurs fiecare echipă va fi premiată.

Observații: Vă veți înscrie printr-un reply la acest topic sub forma „Echipa Numărul 1”, „Echipa Numărul 2” etc. în funcție de ordinea în care vă înscrieți. Fiecare echipă va pleca DOAR la START-ul nostru, pe rând și NU toate deodată, deoarece știți foarte bine că dacă vă veți intersecta toți la etajul 1 din DT nu vom putea face nimic. Prima echipă va pleca îndrumată de un GM la indicația care va apărea pe chat: „Echipa Numărul 1 – START”. La scurt timp după ce prima echipă trece de etajul 1, GM-ul va îndruma cea de-a doua echipă care va pleca doar atunci când va vedea indicația de pe chat: „ Echipa Numărul 2- START”. Pentru celelalte echipe, se va proceda în mod identic.

Evidența de timp se va face în felul următor: Vom nota ora de plecare și ora de sosire a fiecărei echipe.

Exemplu: Echipa Numărul 1 - Ora de plecare: 16:00, Ora de sosire: 16:34, Timp total de parcurgere: 34 de minute.


Regulament:
- Pentru începerea evenimentului trebuie să fie minim 2 echipe participante.
- Cu aproximativ 15 minute înainte de începerea evenimentului, toți cei înscriși vor fi trași în harta de GM.
- Evenimentul începe numai la semnalul GM-ului asistent.
- NU aveți voie să aveți în inventar Pietre chei, Lăzi Vechi Necunoscute, Hărți către peștera Zin, Chei Zin-Bong-In, Lada Îngerului cu coasă înainte de a participa la eveniment.
-Trebuie să aveți minim nivelul 40 pentru a participa.
-Este necesar ca minim un membru din echipă să aibe peste nivelul 75. ( Deoarece la etajul 6 din DT, doar cei care au peste nivelul 75 pot da click pe fierar)
- Echipa trebuie formata din minim 3 combatanti

NOTĂ: Nerespectarea regulamentului cât și a indicațiilor date sau sabotarea evenimentului duc spre descalificarea sau chiar sancționarea întregii echipe. Cei care nu participă și încearcă să strice buna desfășurare a event-ului vor fi suspendați 3 zile.
NU aveți voie să participați cu un caracter care este la însemne (misiunea biologului de nivel 90)
Participarea unui singur player pe mai multe caractere este strict interzisă.
Crearea de BUG și folosirea acestuia în avantaj propriu va duce la excluderea echipei de concurs și fără posibilitatea persoanelor în cauză de a mai participa la următoarele 3 ediții #Road of Hell.
Folosirea programelor interzise este strict interzisă și va fi sancționată conform regulamentului.


Model de inscriere:
Echipa Numărul 1:
1.[GM]Arysa
2.[GM]Ebysu
3.[GM]Mayra

ATENȚIE: Postările ce nu conțin înscrierea unei echipe la eveniment, vor fi sancționate cu ban 3 zile. Întrebările le puneți în joc: [GM]Arysa & [GM]Ebysu

Premiul consta in :
2x Lingou 1kkk
1x Lada Dragon de apa
1x Schimba bonus special
3x beri

Ora si data desfasurarii : Sambata, 19 August 2017, ora 21:00

ATENTIE: Premiile pot fi modificate, in functie de timp.

Subiectul a fost încuiat.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: [ADM]Ayumi, Flycutz
Time to create page: 0.176 seconds