Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: Regulament Turneu MVP

Regulament Turneu MVP 12 Mar 2019 19:26 #1

  • Ebysu
  • Avatarul lui Ebysu
  • Deconectat
  • Perfect Master
  • Soldier´s Life
  • Posts: 822
  • Thank you received: 569
La ora desfasurarii Turneului MVP toti participantii vor fi trasi intr-o locatie aleasa in prealabil de catre membrii STAFF.

Pentru a participa trebuie sa aveti minim lvl 105.

Acestia vor fi verificati de STAFF in legatura cu posibile iteme interzise

In inventar sunt permise –

1. Itemele necesare pentru turneu(arma, armura, papuci, colier, bratara, cercei, scut, coif/echivalente fiecarei rase)

2. Bere

3. Pesti (doar: Anghila, Biban, Crap Chinezesc, Crap, Scrumbie)

4. Licori (doar: Licoare verde, licoare mov)

5. Viata Zeului dragon, Atacul Zeului dragon, inteligenta zeului dragon, Apararea zeului dragon, Lovitura critica, Lovitura Patrunzatoare


- ATENTIE: Orice item gasit in plus la oricare participant va fii descalificat· Duelurile se vor desfasura fara spectatori.Lupta va avea loc de fata cu ceilalti participanti si a STAFF-ULUI

· Cine ajunge la 3 runde castigate, prin urmare castiga acea runda

· Duelul va incepe la START-UL unul membru STAFF, dupa ce ambii concurenti sunt pregatiti.

· Nu sunt acceptate alte comentarii inutile, in afara de raspunsul la intrebarile unui GM

· De la inceputul duelului, pana la sfarsit, nu aveti voie sa schimbati tipul de arma,prin urmare veti fi descalificati.

· In timpul desfasurarii turneului MVP, cei care aveti nunta nu aveti voie sa o folositi.

· Nu aveti voie cu grupa, aceasta duce la descalificare

ATENTIE: Foarte important. Daca in timpul duelului unul dintre participant observa ceva, sau considera ca adversarul foloseste ceva interzis, anunta membru STAFF prezent la Turneu prin simpla formulare “STOP, ARE HACK”. Din acest moment duelul este interrupt si acuzatorul are la dispozitie 10 minute sa demonstreze (obligatoriu) prin video/print cele acuzate. De asemenea, cel acuzat are la dispozitie 10 minute sa de monstreze (obligatoriu) ca cel care l-a acuzat se inseala. TOATE DOVEZILE AJUNG PE MAIL LA TOTI MEMBRII STAFF PREZINTI LA TURNEU.ATENŢIE !!!
* Doar cei care se duelează au dreptul să acuze oponentul, comentariile exterioare nu sunt acceptate ! Ceilalţi participanţi nu au dreptul să aducă alte comentarii suplimentare pe chat sau să încurce desfăşurarea duelurilor ! Acest fapt poate duce la descalificare !!!
* Dacă în cele 10 minute puse la dispoziţie de către STAFF, cel care a acuzat nu aduce dovada a ceea ce susţine, este descalificat şi sancţionat cu ban de la 50 de zile, la PERMANENT ! Deci nu ne acuzăm adversarul doar de dragul de o face sau pentru simplul fapt că nu ne place faptul că suntem învinşi.
* De asemenea, dacă cel acuzat nu aduce dovezi împotriva acuzaţiilor asupra sa în cele 10 minute, este descalificat şi sancţionat cu ban de la 50 de zile, la PERMANENT !
* Din momentul în care unul dintre cei 2 scrie pe chat STOP ARE HACK, niciunul dintre cei doi nu are dreptul de a da log out sau de a părasii locul duelului. Cel care va face ceva de genul vom considera din start că a folosit un program interzis si este descalificat şi sancţionat cu ban de la 50 de zile la PERMANENT!!
* Nu acceptăm scuze de genul : Am net-ul slab, m-a scos ş.a.m.d.

Din momentul terminării duelului, niciunul dintre concurenţi nu mai are dreptul să îşi acuze adversarul ! Nici în joc, nici pe forum !!
* Orice acuzaţie adusă după terminarea duelului este sancţionată cu ban pe forum şi/sau în joc aceasta fiind considerată o bătaie de joc adusă atât STAFF-ului cât şi celuilalt concurent. Aveţi la dispoziţie 3 runde în care să semnalaţi ceva, dar numai în cazul în care aveţi dovezi concrete!!
* Dacă se vor face acuzaţii de pe conturi mici sau pe forum, responsabilul este căutat după IP, iar dacă se descoperă că acesta a fost unul dintre participanţii la turneu, este sancţionat cu BAN IP!
* De asemenea, cei care vin cu completări în bătaie de joc : Am avut hack şi nu m-ai văzut, haha, te-am făcut.... sau cine ştie ce idei vă mai vin, este sancţionat cu ban permanent !


Cei care detin armura castigata la Turneul PVP, nu au voie sa o foloseaca.
PE VIITOR POT APAREA MODIFICARI
Ultima editare: 19 Feb 2020 11:08 by [GM]Melisa.
Subiectul a fost încuiat.
Time to create page: 0.180 seconds