Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: [EVENT] Colectarea de Materiale a lui Baek-Go

[EVENT] Colectarea de Materiale a lui Baek-Go acum 6 ani 2 luni #1

  • AndreiStas
  • Avatarul lui AndreiStas
  • Deconectat
  • Administrator
  • Retired
  • Posts: 206
  • Thank you received: 1159


Categorie event: Interactiv
Tip: Aleator
Locatie: Aleator


Scurta descriere: Batranul doctor Baek-Go si-a dedicat viata luptei impotriva nenorocirilor pe care le-au adus cu ele Pietrele Metin. De-a lungul anilor a inventat numeroase leacuri, potiuni, alifii, cu care si-a tratat pacientii ce-i treceau pe la usa. Acum insa, batranetea isi spune cuvantul, iar magazia de ingrediente ii este aproape goala, asa ca face un apel catre toti locuitorii regatelor lumii Metin sa il ajute in cautarea materialelor si ingredientelor necesare leacurilor sale. Desigur, cum rivalitatea dintre cele trei regate este bine cunoscuta, doctorul promite a-i recompensa pe eroii regatului ce ii vor aduce primii lucrurile de pe lista sa, cu o reteta speciala ce va spori experienta fiecarui locuitor al regatului respectiv cu pana la 100%.

Data si ora organizarii event-ului va fi comunicata in cadrul acestui topic printr-un reply din partea unui Game Admin sau Game Master!
Exemplu
Server 1: Marti, 01.01.2012 - Ora 21:30

Alte precizari!
- Event-ul va avea limita de timp, care poate fi prelungita de catre GM aleator, in functie de dificultatea procurarii materialelor.
- Jucatorii unui regat trebuie sa comunice si sa stabileasca UN SINGUR jucator care sa predea materialele GM-ului ce organizeaza event-ul.
- Este declarat castigator regatul care isi trimite PRIMUL jucatorul cu NUMARUL si TIPUL EXACT de materiale cerute, pentru a le preda GM-ului.
- Locatia GM-ului este precizata in-game.
- Durata eventului este precizata in-game.
- Lista de materiale necesara este prezentata in ACEST topic.
Ultima editare: acum 6 ani 2 luni by AndreiStas.
Subiectul a fost încuiat.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: September
Time to create page: 0.179 seconds