Edo a scris:
PRO !
Ce sa intelegem prin munca Amaterasu?
BTW. nu cred ca mai farmeaza nimeni daca asta e raspunsul tau , cat despre donatii , cine mai baga banii in joc nu are minte sau nu se gandeste ca puteau fi bagati in alte chestii utile , zic eu

Nu ma refer doar la jucatorii de metin2 si zic asta in general, pentru ori ce donatie care e bagata intr-un joc, mai pe scurt , pentru niste pixeli

1 la mana, am incercat sa folosesc cuvinte pe care orice om de rand le-ar intelege, dar se pare ca m-am inselat. Oricum, n-am timp acum sa stau sa traduc din romana in romana.
Logic ca ti se pare ok premierea jucatorilor pentru simplul fapt ca sunt online.
2 la mana, daca incepi o propozitie cu o locutiune (definitia o gasesti pe google) in engleza, am pretentia de la tine ca sa fie si continuarea in aceeasi limba, dar cat timp nu-ti stii propria limba, nu te aventura sa scrii in "ori ce" alta limba.
3 la mana, donatiile se fac la Crucea Rosie, cazuri sociale sau pentru artificiile din colectiv. Nu vad ce legatura au cu jocurile. Cine baga banii in joc / jocuri, probabil are suficienti cat si pentru chestiile utile, nu? Dar tu daca aveai bani suficienti macar pentru chestiile utile, nu stateai sa ii critici pe altii, nu?