Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: [Sugestie]Catacombele Diavolului

[Sugestie]Catacombele Diavolului acum 5 luni 1 săptămână #1

  • AlexVilciuc
  • Avatarul lui AlexVilciuc
  • Deconectat
  • New Member
  • Posts: 12
  • Thank you received: 3
Salut ! Sunt destul de noi pe server ( ~ 2 luni ) . DA ! Sunt farmer ..cu toate că este destul de trist că...cuvântul „Farmer” a devenit o insultă pe acest server de aceea jucătorii noi tind să fie respinși de această „comunitate” . În fine , nu acesta este subiectul despre care vreau să vorbesc puțin.
Subiectul pe care aș vrea să-l dezvolt puțin este „ Catacombele Diavolului ” . Recent am reușit și eu sa îmi finalizez un set de mobi FULL pentru catacombe ( din farm V2 ) , chiar vreau să ma joc acest server deoarece este ok ...clasic , dar sunt absolut convins că de fiecare dată server-ul îmi spune „ nu te mai juca , șterge-l , nu are rost.. ” . De ce ? Pentru că este absolut imposibil pentru cineva nou să se ridice la asemenea standarde . Tocmai am realizat că nici cu un cont cu full set catacombe ( 10 mobi si full la 1-5 ) nu pot face catacombe ceea ce mi se pare destul de jenant .Ok, l-ați făcut destul de dificil deoarece ai nevoie de o grupă să-l faci . Întrebarea mea este „ De unde grupă ” ? Voi nu vă gândiți că NU MAI EXISTĂ JUCĂTORI NOI deoarece este FOARTE inaccesibil server-ul ... ?
Sugestia mea ar fi să mai reduceți din dificultate la „Catacombele Diavolului ” deoarece toți vrem sa putem fi în stare să ne farmăm upp-uri pentru beta .. să zicem ca nu aș putea să-l bat pe Azrael singur , dar măcar pana la Charon... NIMENI care va fi nou pe server nu
va fi și nici nu va vrea să ofere 600kkk-1kkkk + pe o armă / armură beta !!!
Ultima editare: acum 5 luni 1 săptămână by AlexVilciuc.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.174 seconds