Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: HAck

HAck acum 3 luni 3 săptămâni #1

  • Spans
  • Avatarul lui Spans
  • Deconectat
  • Banned
  • Posts: 52
  • Thank you received: 22
Buna ziua am si eu o INTREBARE!
Cand o sa rezolve Stafful problema aparuta de cateva zile!
Problema in care sunt 2-3-4 jucatori care intra cu Hack
Este de vb de Lalaker si Metin2modpl
Cand are de gand Ebysu sa nu se mai certe cu Begios si sa faca ceva in privinta acestora cu hack
In loc sa dati ban permanent pt Hack, voi dati 50 de zile, dar daca il injuri pe GM iei Permanent si pe IP, daca gasesti un cont din intamplare(Gen 123456789 si parola 987654321) si ii iei itm-le, acesta apeleaza la Torros, ii umple buzunarul... si poc, ai ban IP, te gaseste ii da itm-le inapoi, fratilor credeti-ma la ora actuala furtul de itm si injuratul nu sunt o problema,problema este ca sunt multi care au HACK si creeaza yang, sute de kkkk de yang, pe care ii vand pe bani real, sau (am avut oferta sa cumpar itm bonusate cum vreau eu, + cat vreau eu la suma de...) Faceti ceva fratilor, pe voi va doare in pix, eu va donez bani bancar, si ma chinui sa fac un itm ceva, am cumparat si eu un cont cu itm full de la un jucator, dar si cu itm full tot nu sunt bun, de ce? Ala spune ca are 0 defensiva si cand dai cu 125 rasa in el, dai 6k(wtf... cum...) Sa nu mai zic de preturile care au crescut la itm, a ajuns un add 6/7 10kkk, pai voi va dati seama cat trb sa farmeze unu nou venit sa isi cumpere 16 add pentru asi face toate itm-le 6/7?
Ma rog, probabil am scris prea mult, dar am vrut sa spun ca este vina voastra, a membrilor staff ca nu v-ati implicat de la inceput, si sa gasiti solutii la problemele care apar!
Si skapatine de hackeri, Avastx2/NOTORIUS/etc... Dovezi aveti, de ce nu ii sanctionati, sau voi vreti sa terminati cu serveru asta?
De ce nu il inchideti, macar asa nu mai baga nimeni bani sa se faca bun si bun tot nu este!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.182 seconds