Clientul de joc

 Descarca jocul

Canal discord

 

Modificari regulament!

 

Avand in vedere faptul ca s-au facut modificari majore legate de bresle, regulamentul jocului sufera si el urmatoarele modificari:

- Se sanctioneaza razboaiele pentru puncte (blaturile) = razboaie aranjate, la care una dintre bresle participa cu un/doua caracter/e neechipate corespunzator, care nu riposteaza (nu ataca adversarul la randul lor), singurul scop fiind aducerea de puncte breslei adverse.

Orice GM sesizat in legatura cu un astfel de razboi si solicitat pentru a asista la un astfel de razboi are dreptul de a penaliza ambele bresle conform regulamentului.

- Se sanctioneaza creearea de bug-uri la razboi prin invitarea/concedierea membrilor in timpul unui razboi conform listei de penalizari de mai jos.

*Reclamatiile referitoare la blaturi trebuie sa contina o proba video.

*Reclamatiile referitoare la invitarea/concedierea membrilor in timpul unui razboi trebuie sa contina unul sau mai mult print-screen-uri clare.

*Breslele pot fi sanctionate si fara proba video sau print screen in cazul in care un GM asista la un astfel de razboi in desfasurare.

 

Astfel, urmatoarele paragrafe din regulament nu mai sunt valabile si vor fi eliminate incepand cu 19 mai 2012:

*PRECIZARI* - Datorita unor confuzii intre membrii comunitatilor metin2tim & chaos referitor la bug-using precizam urmatoarele:

- concedierea sau invitarea unor jucatori in timp ce breasla se afla la war se considera bug-using si responsabilul va fi sanctionat in conformitate cu actualul regulament.

SANCTIUNI!

* Prima abatere: -50 Puncte.

* A doua abatere: -100 Puncte.

 Breasla este desfiintata.